Save The Date: 2 mei opening toonzaal Zaventem!

Uw perfecte badkamer is dichterbij dan ooit! Binnenkort openen wij namelijk een nieuwe toonzaal in Zaventem. Daar realiseert u met behulp van onze enthousiaste verkopers in een mum van tijd uw ideale badkamer. De officiële opening is op 2 mei. U komt toch zeker ook een kijkje nemen? Wij laten u graag ons uitgebreide assortiment zien!

Kom langs!

De nieuwe toonzaal in Zaventem biedt u maar liefst 1100 m2 aan prachtig sanitair. Met behulp van onze medewerkers vindt u er daarom alles voor uw perfecte badkamer of toiletruimte. Ons uitgebreide assortiment met alle grote merken ondersteunt u daarbij. Sanitair uitzoeken kan lastig zijn, maar wij adviseren u van begin tot eind. Een complete badkamer of slechts een afvoer voor de wastafel: we staan altijd voor u klaar.

U vindt de nieuwe toonzaal op de Leuvensesteenweg 1-3 in
Sint-Stevens-Woluwe. De toonzaal is zeer gemakkelijk te bereiken via de snelweg en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Heeft u een bestelling via onze website geplaatst? Dan kunt u deze ook ophalen in de winkel. Van maandag tot en met zaterdag heten onze tweetalige verkopers en gastvrouw u van harte welkom in Zaventem, te beginnen op 2 mei!

Sanitairwinkel Zaventem

  • 1100m² aan badkamerplezier
  • 6 dagen per week geopend
  • Professioneel advies op maat
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Uitgebreid productaanbod
  • Ook voor afhalen

Adres

Leuvensesteenweg 1-3
1932 Sint-Stevens-Woluwe
E info@sanitairwinkel.be
T +3223420726

Openingstijden

Maandag 9:30 – 18:00
Dinsdag 9:30 – 18:00
Woensdag 9:30 – 18:00
Donderdag 9:30 – 18:00 
Vrijdag 9:30 – 18:00
Zaterdag 9:30 – 17:00
Zondag Gesloten

Sanitairwinkel service

Uw bestelling wordt op afspraak thuis bezorgd wanneer u dat het beste uitkomt. Wij houden u op de hoogte van de status van de bestelling en doen ons uiterste best om u ook na de bestelling te helpen. Vragen kunt u ons altijd stellen, ook als u niet in een van onze winkels bent. Via Sanitairwinkel.be beantwoorden we al die vragen met plezier. We streven naar ideale ondersteuning van onze klanten. Voor, tijdens én na het plaatsen van een bestelling.  

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *